PIZZERIA MUMS - GÅRDA

MiXit Salladsbar & Café förmedlar beställningar av livsmedel från beställaren (nedan ”kunden”). mixitgbg.se försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem.

En beställning måste bekräftas av MiXit för att vara giltig. Bekräftelse får ni via e-mail till den adress ni angivit.

Personuppgifter

mixitgbg.se lagrar all information som anges vid beställning. Denna information behövs för att kunna erbjuda en trygg och bra tjänst. Vi följer personuppgiftslagen (PuL). Genom att ge, skicka en beställning eller registrera ett konto på mixitgbg.se godkänner du enligt personuppgiftslagen PuL att informationen och uppgifterna får lagras, sparas och bearbetas i vårt dataregister samt presenteras för de parter som behöver informationen för att kunna fullgöra sina åtaganden gentemot dig som beställare. Uppgifterna kan även komma att användas i marknadsföringssyfte. När du beställer från mixitgbg.se accepterar du att vi automatiskt skapar ett användarkonto till dig. mixitgbg.se kan komma att använda informationen för att sammanställa statistik, i syfte att förbättra vår tjänst. Inga personuppgifter lagras längre tid än vad som är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en bra tjänst. Du kan själv radera ditt konto eller kontakta oss så raderar vi ditt konto åt dig.

Beställning

För att få handla på mixitgbg.se måste du ha fyllt 18 år.

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. mixitgbg.se ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

Produkter

mixitgbg.se har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager.

Betalning

Alla beställningar via mixitgbg.se är bindande.

Alla priser på mixitgbg.se är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 % vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25 %. Kvitto och momsspecifikation erhålls vid beställning.

För mer info om kortbetalning, se denna sida.

Leverans

Utkörningen sköts av mixitgbg och gäller enbart för beställningar till företag när det gäller beställningar gjorda via hemsidan. Privatpersoner får göra speciella beställningar via telefon eller på plats i butiken.

Mixitgbg har specifika utkörningsområden och restaurangen har rätt att neka utkörning till områden utanför dessa.

Mixitgbg har minimikrav för utkörning, såsom minsta antal rätter eller minsta totalsumma. Eventuell utkörningskostnad framgår på beställningen och kan variera.

Du ansvarar för att vara tillgänglig och ta emot maten på den leveransadress du angett vid beställningen. Leveransen kan ibland ske före den preliminära leveranstid som restaurangen angett.

Företagsbeställningar måste beställas 24 timmar före önskad leverans.

Ångerrätt

Vid beställning av livsmedel gäller ingen ångerrätt. Konsumentverkets informationsbroschyr om Distans- och hemförsäljningslagen (PDF):

Missbruk

Mixitgbg.se lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på mixitgbg.se.

Villkorsändringar

mixitgbg.se har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. mixitgbg.se informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja mixitgbg.se efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

Kontaktuppgifter

mixitgbg.se kan du kontakta på hej@mixitgbg.se eller via telefon 031 3880496.